Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

21-01-2020: Nøl skader kamp mod mårhund

Mårhunden breder sig ukontrolleret i den danske natur til stor gene for især de jordrugende fugle. Men den nødvendige forvaltningsplan og jægernes tilladelse til at bruge natsigtemidler lader vente på sig. Danmarks Jægerforbund beskylder Miljøministeriet for nøl.

21-01-2020: Udbrud af fugleinfluenza i Østeuropa

Udbrud af fugleinfluenza er i vækst i østlige egne af Europa. Siden nytår har der været udbrud i både Polen, Slovakiet, Ungarn. Danske jægere skal være OBS på risiko.

20-01-2020: Ny jagthundekonsulent i jægerforbundet

Siden 1. januar 2020 har Ove Dam Hedegaard været ansat i stillingen som ny jagthundekonsulent i Danmarks Jægerforbunds Rådgivnings- og Uddannelsesafdeling. I Ove har forbundet fået en kollega med humør, drive og passion.

20-01-2020: Mangler din forening nye jagthundeinstruktører

Flere og flere jagtforeninger oplever en voksende interesse for deres hundetræning. Mangler jeres forening nye instruktører, er der netop nu åben for tilmelding til dette års første jagthundeinstruktøruddannelser.

20-01-2020: Højlandsjagt i sne og blæst

God fysik, vedholdenhed og jagtiver er alle kriterier, som skal være opfyldt, hvis man vil jage kronvildt i højlandet. Se filmen om en skotsk højlandsjagt her.

17-01-2020: Trist status på vingeundersøgelsen

Det ser desværre ud til at vi skal have det dårligste år for vingeundersøgelsen siden 1999. Til og med december 2019 er der kun modtaget 5.096 vinger.

16-01-2020: Ny rødliste viser bekymrende udvikling

Den netop opdaterede rødliste over truede arter i Danmark viser, at antallet af truede planter og dyr er steget sidsen sidste opdatering i 2010.

16-01-2020: Kom og bliv fasan-kok!

Tag familien med til en VILD maddag ved Jagtens Hus ved Kalø, lørdag den 18. januar fra kl. 10.00. Tilmelding er nødvendig.

Side 1Side 2